Szabályzat

Posted on szeptember 12, 2014

_MG_0635.jpg

 

A bejegyzések a saját írásainkat, képeinket tartalmazza, ezért kérünk, ne másold át az írásainkat, fotóinkat más blogokba, fórumokba, honlapokra! Rengeteg munkánk van benne, és nem szeretnénk, ha máshol is rájuk bukkannák. Ha tetszik egy bejegyzés, és szeretnéd megosztani másokkal, küldd el neki a bejegyzés. oldal linkjét. Köszönjük előre is!

Kérjük, hogy ne másold, ne használd a logonkat az engedélyünk nélkül.

Ha tetszett egy bejegyzés, nyugodtan oszd meg a közösségi oldalakon a linket. Nagyon szeretnénk olvasóinkat arra ösztönözni, hogy osszák meg a véleményüket, tapasztalataikat kommentbe a blogon, illetve a különböző közösségi oldalakon. Kérünk azonban, hogy az alábbi szabályokat vedd figyelembe, ha kommentelsz:

  • A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett.
  • Tilos a fórumon bárkinek - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát megsérteni. Kifejezetten tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú előítéleteknek, és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - a fórumon hangot adni.
  • Tilos bármilyen illegális tevékenységre, illetve a Büntető Törvénykönyv hatálya alá eső cselekedetekre felbújtó, ilyen tevékenységet ismertető, részletesen leíró, illetve ehhez segítséget kérő, továbbá nyílt szexualitást leíró/ábrázoló hozzászólások, képek elküldése. Az ilyen szöveges/képi információt tartalmazó internetes oldalak hivatkozásainak bemutatása is tiltott.
  • Moderáljuk továbbá a trágár, mocskolódó hangnemű hozzászólásokat.

 

A felsorolt szabályok megszegése a hozzászólás azonnali törlését eredményezi. Megértésedet előre is köszönjük!

A fentiekkel kapcsolatban felmerülő bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk a megadott elérhetőségünkön.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://romanigastro.blog.hu/api/trackback/id/tr366650913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása